Mujeres en Red
twitter
twitter


Inauguració de l’Espai Viquidones/Wikimujeres a Barcelona

24 de maig de 2016 a les 17.00 hores

Visitas: 1641    {id_article}  

CASTELLÀ

Inauguració: dimarts 24 de maig a les 17.00

Lloc: L’espai de treball és al Campus de la Ciutadella de la UPF
carrer Ramon Trias Fargas, 25 Edifici Roger de Llúria Aula 40.145 Barcelona
Metro: Ciutadella|Vila Olímpica Autobusos: H16 i V21 Parada 1278 / Marina-Doctor Trueta TRAM: T4, T5

La trobada presencial de cada setmana serà els dimarts a les 17.00 però volem que el dia de la inauguració sigui especial i per això

Hem demanat que sigui nostra padrina una dona històrica en la defensa de la visibilitat de les dones i del feminisme: Montserrat Moreno Marimón que ja en 1986 va escriure el llibre: "Com s’ensenya a ser nena: el sexisme a l’escola" en el qual analitzava i denunciava la discriminació de les nenes a través de l’ensenyament.

També comptarem amb la presència de la coordinadora permanent del taller Ester Bonet de Wikimujeres i de Amical Wikimedia, de Patricia Horrillo i Montserrat Boix de l’equip de coordinació de Wikimujeres, de Lourdes Muñoz, Presidenta de Dones en Xarxa i membre també de Viquidones/Wikimujeres.

Per part de la Universitat Pompeu Fabra ens acompanyaran dues persones clau en aquest projecte presencial de Viquidones/Wikimujeres: la Tania Verge Delegada del Rector per a les Polítiques d’Igualtat de Gènere i l’Aurelio Ruiz, coordinador de la Unitat d’Excel·lència María de Maeztu.


Inauguració a Barcelona del nou espai de Wikimujeres per aprendre a editar la Wikipedia/Viquipèdia de manera presencial.

L’objectiu és incrementar el nombre de dones editores a les Wikipedies, augmentar el nombre de biografies de dones i reflexionar sobre la necessitat d’editar amb perspectiva de gènere sense biaix androcèntric.

Us esperem!

Confirmació a: barcelona@wikimujeres.wiki


Més informació


2016-05


Otros textos

Quizás también te interese

1997 - 2024 Mujeres en Red. El periódico feminista