Mujeres en Red
twitter
twitter

[Por ]

Les xarxes de dones com a clau de progrés en l’àmbit laboral i empresarial. Barcelona.

6 de març 2008, de 16.30 h. a 18.00 h.

Visitas: 660    {id_article}  

Us convidem a compartir amb nosaltres un cafè tertúlia en el marc del programa Àgora per a directives i emprenedores que tindrà lloc el proper dijous dia 6 de març, de 16.30 h. a 18.00 h.

Volem reflexionar plegades sobre les xarxes de dones com a clau de progrés en l’àmbit laboral i empresarial, i és per això que comptarem amb les intervencions de Gemma Lienas, presidenta de Dones en Xarxa i escriptora, i de Rosa Cullell, directora general del Gran Teatre del Liceu.

Posteriorment, la directora general d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, Sara Berbel, presentarà el projecte Dones Mentores a Catalunya, amb la intervenció d’algunes de les dones participants.

Clourà l’acte la consellera de Treball, Hble. Sra. Mar Serna.

Ens agradarà molt escoltar les vostres opinions sobre el tema i celebrar en aquest entorn, ni que sigui amb uns dies d’antelació, el Dia Internacional de les Dones. Properament rebreu per correu la invitació a l’acte i el lloc de celebració.

M’agradarà molt poder saludar-vos personalment,

Sara Berbel Sánchez Directora General Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball Departament de Treball Generalitat de Catalunya2008-02


Otros textos

Quizás también te interese

1997 - 2024 Mujeres en Red. El periódico feminista